Dit is een website van vakbond De Unie,
voor het cabinepersoneel van KLM

Nieuw lid in ons kernteam

Stiekem hebben jullie haar naam misschien al ergens voorbij zien komen, maar ons kernteam wordt versterkt met Shanna Sardha! Zij stelt zich hieronder aan jullie voor.

“Zo’n 18 jaar geleden begon ik te werken voor KLM, waarvan de afgelopen 9 jaar bij Inflight. KLM is een prachtig bedrijf waar ik vol trots voor vlieg. Dat wil ik zo houden en dat is de reden dat ik mij heb aangesloten bij De Unie.

Met een fantastisch team zorgen we ervoor dat onze leden gehoord worden. De Unie hanteert een unieke werkwijze. Via polls en enquêtes vertellen collega’s wat ze belangrijk vinden en wij pakken dat op! Al onze leden hebben een directe stem in onze standpunten.

Ik heb mij persoonlijk de laatste jaren in gezet om bewustwording te creëren voor financiële gelijkheid binnen ons domein. Gelukkig zijn, mede door deze campagne, de eerste stappen gezet in onze laatste CAO. Daar wil ik graag verdere verbetering in aanbrengen net zoals andere onderwerpen die door de leden worden aangedragen. Het doel is om een verbindende factor te zijn tussen collega’s en KLM. Op mijn positieve energie kan je rekenen!

Vaak roepen we dat we het liefste één vakbond willen maar dat is er simpelweg niet. Wel is dit de kans om in ieder geval bij één vakbond je stem echt te laten horen via onze enquêtes. Word lid bij KLM Cabine De Unie, een scherpe, transparante en frisse vakbond! Jouw stem telt! Doe je ook mee? Meld je hier aan!”