Dit is een website van vakbond De Unie voor het cabinepersoneel van KLM

"Voor mij is het belangrijk om aan de onderhandeltafel zo’n groot mogelijke achterban te vertegenwoordigen. Daar doen we het voor!"

Al ruim 18 jaar vlieg ik bij KLM. Dat zegt wel wat over hoe leuk ik mijn baan vind! Maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Vanaf het eerste moment dat ik het nieuws over de oprichting van De Unie Cabine hoorde, wilde ik deelnemen aan dit initiatief. Een organisatie die op komt voor onze belangen en arbeidsvoorwaarden, maar waar je ook met elke werk gerelateerde vraag naar toe kan. Dat vind ik erg belangrijk!

We vinden het van belang om jouw stem te vertegenwoordigen aan de onderhandeltafel. Daarom sturen we bijvoorbeeld enquêtes naar onze leden om de meningen op te halen. Het is een effectieve manier om knelpunten op verschillende gebieden, zoals roosters, de Wet op de Arbeidstijden (WRR), en vakantieaanvragen, te onderzoeken en aan te pakken. Deze onderwerpen zorgen vaak voor wat turbulentie. 😉

Als teamlid van KLM Cabine De Unie, streef ik ernaar jou zo goed mogelijk te ondersteunen. De Unie heeft fantastische mensen in dienst die je kunnen helpen op verschillende vlakken. We vormen een hecht team. Voor mij is het belangrijk om aan de onderhandeltafel zo’n groot mogelijke achterban te vertegenwoordigen. Daar doen we het voor!