Dit is een website van vakbond De Unie voor het cabinepersoneel van KLM

Met hart en ziel opkomen voor álle cabine collega’s. Die al jaren bij KLM werken, maar zeker ook degene die net starten! En, we waken dat de KLM die mooie werkgever blijft!

Al 32 jaar begin ik met een hele brede glimlach aan iedere vlucht. We hebben een prachtig vak en dito werkgever. En, dat zeg ik niet zomaar, want zelfs mijn zoon is bij KLM gaan werken en is nu een van onze cabinecollega’s.

Zeker voor de generatie die komen gaat, is het van groot belang dat wij onze ervaring van al die jaren ook gebruiken om voor hen KLM die sociale werkgever te laten zijn. Daar gaan we ons ook voor inzetten. Natuurlijk hebben wij dan wel goed gereedschap van onze werkgever nodig zodat wij als vakmensen een mooi product kunnen blijven geven aan onze gasten, met een eerlijke cao en goede arbeidsvoorwaarden. Altijd met die eeuwige glimlach en gastvrijheid. Dat zul je ook terugzien in dit nieuwe initiatief. 

Diegene die mij een klein beetje kennen weten dat ik mij vol passie zal inzetten op basis van wederzijds respect, en zal ik waar nodig… voor-naast of achter je staan. Opgeven …? Geen optie! We gaan vol gas! Help ons…jou te helpen en word lid!